П`ятниця, 26.04.2024, 00:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Рокитнянська загальноосвітня школа І-ІІ ст.№5

Меню сайту
Наше опитування
На які уроки ви ходите з задоволенням?
Всього відповідей: 42
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Липень » 28 » Канікули. Відпочинок
10:33
Канікули. Відпочинок
Літо - пора канікул та відпусток. Якщо добре попрацював - не гріх і відпочити. Географічна карта велика. Можна покрутити глобус і навмання вибрати місце, але при цьому потрібно врахувати розмір вашого гаманця. Також можна скористатись і путівкою.
 
От мені довелось відвідати славне Закарпаття. Як завжди поїздка передбачається багатообіцяючою: незнайоме місце, місцевість, колорит.
Зустріла нас Поляна (село Свалявського району та й сам санаторій) прохолодою та дощем, який затягнувся на тиждень. Але все ж таки розпогодилось... Навіть пощастило кілька разів покупатись в гірській річці, якщо можна назвати річкою струмки, які тут протікають, а їх тут безліч!
 Але цю проблему ми вирішили швидко - місцеві готелі пропонують відвідати басейни, та для нас вони виявились дорогуватими.  Нам на зустріч пішла "Катерина", година відпочинку  обходилась 20 гривень, та ще й на додачу - зручні душові кабінки.
 Підкорились нам і гори... Схили хоч і не круті, але довелось прикладати максимум зусиль, щоб добратися до вершини, та це цього вартувало. Було і безліч комічних ситуацій, навіть не обійшлося без травм.
Крім відвідування бювету та прийому процедур (це також було нелегкою справою... доводилось будити по пів години) відпочинок був можна сказати цікавим, але все дякувати відпочиваючим. Проводилось безліч конкурсів... Потрібно віддати належне футбольній команді "Сірко" - Семенюта Влад, Ковтун Іван, Діденко Діма (шк.№3), Петров Руслан(шк.№3), у всіх футбольних чемпіонатах вони здобували перемогу, крім того переможцями тенісного турніру стали Петров Руслан, Діденко Діма і Семенюта Влад. Найсильнішими хлопцями санаторію виявилися Діденко Діма та Петров Руслан, які завоювали призові місця в турнірі з армреслінгу.
 Дівчатам же  належала учать в конкурсах: "Сукня з подручних матеріалів" - при її виготовленні нам пришлось обійти пів Поляни, адже тут газетного кіоска нема, та ще й у неділю більша частина магазинів не працює. Але сукня вийшла на славу! Можна було б і на світовий конкурс!
 Моделлю була Женя Бебко (ліцей). Шкода, що не встановлювались місця. Гадаю, ми б вибороли призове!
"Міс Поляна" Настя Скоробагатько (ліцей) здобула титул "Міс Посмішка". Потрібно подякувати дівчатам з Білої Церкви, які не приймали участі в конкурсі, але допомогли нам у прийнятті участі надавши сукні для дефіле. Наша Настя була чудовою!
 Екскурсій було не дуже багато, які пропонували відвідати дітям.
 Ми обрали відвідини замку в санаторії "Карпати", замок Поланок в Мукачеві та сама прогулянка по площі  міста.
Так, друзів було багато, вражень ще більше... і сльози при прощанні.
"Поляна" - ми тебе не забудемо!
 
Переглядів: 653 | Додав: Melnyk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Наш час
Пошук по сайту
Акваріум
Корисні посилання
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Сайт існує
Теги
Форма входу

Copyright MyCorp © 2024